4 Comments
Apr 4, 2023Liked by Peter Gustavsson

Borlighetens förmåga att sko sig på andra är häpnadsväckande. Det är oanständigt och verklighetsfrånvänt att behandla elever som produktionsmedel för sin privata förmögenhet på det sätt som många friskolor gör. Väl skrivet skolsossen! Vi ses på Öppet forum!

Expand full comment

Kommer seminariekvällen 13 april att webbsändas? Det vore verkligen intressant att få lyssna och det känns lite trist om vi som inte bor i Stockholm inte har möjlighet att delta…

Expand full comment
author

Hej Susanne, som jag förstår det så undersöker de möjligheterna, men det är oklart om de kommer kunna webbsända redan 13 april. Däremot förhoppningsvis senare, självklart är det jättekul om saker kan spridas till fler i alla slags kanaler.

Rörelsen har inlett ett samarbete med Öppna utskottet i Stockholm just för att kunna ge möjlighet att inte bara publicera texter utan att också prata om dem med varandra, fysiskt på plats. Vi vill väldigt gärna göra fler sådana samarbeten med andra föreningar, sektioner och vad det vara månde inom fack och parti, runt om i landet. Men någonstans behöver man börja och nu var det från Stockholm man hörde av sig.

Men som sagt, väldigt gärna fler sådana här samarbeten så ni som läser det här, hör gärna av er så snackar vi!

Expand full comment
Apr 4, 2023Liked by Peter Gustavsson

Hej!

Vi undersöker just nu olika möjligheter till med digital verksamhet för att nå ännu längre ut i landet. Men förutom det vet jag att många av våra föreningar i Öppna Uskottet mer än gärna samarbetar med andra delar av vårt parti och våra olika delar av arbetarrörelsen. Du får gärna tipsa din förening om att höra av sig till styrelsen i Öppna Utskottet (oppnautskottet@gmail.com) med vad ni är sugna på så ska vi se till att få till något! Det finns ju alla möjligheter att arrangera digitala samtal, motionsworkshops, seminarier, skrivarstugor mm mellan föreningar!

Allt gott!

Emil Stensson

Ordförande, Öppna Utskottet

Expand full comment