Prenumerera på Rörelsen!

Rörelsen har inga starka finansiärer i ryggen. Vi är därför helt beroende av våra prenumeranter för att kunna driva och utveckla tidningen. Som betalande prenumerant bidrar du till att göra en annan samhällsdebatt möjlig.

Du kan betala din prenumeration med kort, bankgiro eller Swish. För information om betalning med bankgiro eller Swish, se nedan. Lättast är att prenumerera med kort.

Rörelsen Bas, Plus och Guld

Genom att prenumerera får du de senaste texterna direkt i din mailbox, och kan avbryta när som helst.

Rörelsen Bas är gratis. Du kan läsa ledare, debattartiklar och krönikor under första veckan efter publicering, och även gilla och kommentera texterna.

Rörelsen Plus ger dig dessutom tillgång till nyhetstexter, intervjuer och reportage. Du har även full tillgång till arkivet, med de mer än fyrahundra texter som publicerats tidigare i Rörelsen.

Rörelsen Guld ger tillgång till allt som Rörelsen Plus ger, men du är också en av de verkliga stöttepelare som gör en annan samhällsdebatt möjlig. Du kan själv välja nivå på din Rörelsen Guld-avgift när du tecknar prenumerationen.

Betala med kort

Du bokar ditt abonnemang genom länken nedan. Notera att vi använder en engelskspråkig leverantör som ännu inte presenterar all information på svenska:

Summan dras från ditt kort, och förnyas automatiskt när abonnemanget löpt ut.

Ett Rörelsen Plus-abonnemang kostar 60 kronor i månaden eller 350 kronor om året. En årsprenumeration kostar alltså mindre än en krona om dagen.

Ett Rörelsen Guld-abonnemang kostar upp till 1 750 kronor om året (du väljer själv vilken summa du vill ange).

Börja prenumerera idag!

Betala med Swish

Du kan även betala för årsprenumeration genom Swish. Också här är kostnaden 350 kr för Rörelsen Plus eller upp till 1 750 kr för Rörelsen Guld.

Summan skickas till Swishnumret 123 428 43 03. Du kan även scanna in nedanstående QR-kod. Uppge “Årsprenumeration” samt den e-postadress du vill ha prenumerationen till.

Observera att prenumerationer som betalas via Swish inte förnyas automatiskt, utan du behöver själv förnya när det löper ut. Eftersom det är en manuell hantering, kan det också dröja någon dag innan du har full tillgång till allt.

Swishnumret kan också användas för donationer till Rörelsens journalistiska arbete.

Betala med bankgiro

Du kan även betala in till bankgiro 5777-2550 (Rotvälta Förlag). Precis som ovan gäller att du uppger “Årsprenumeration” samt den e-postadress du vill ha prenumerationen till.

Observera att prenumerationer som betalas via bankgirot inte heller förnyas automatiskt, och att det också här kan dröja någon dag innan du har full tillgång.

Har du några frågor om din prenumeration, hör av dig till redaktionen.

Maila oss